Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Klantbeoordeling | Betonnen wasbak | SolidDutch Beton

8,5 gemiddeld

>100 beoordelingen

Klantbeoordeling

  Klanttevredenheid staat bij SolidDutch hoog in het vaandel. We vinden het niet alleen belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten, maar ook over de door ons geboden service. We zijn dan ook trots op een gemiddelde beoordeling door onze klanten met het cijfer 8,5!

  Steeds vaker bestellen klanten voor een twee of derde maal bij SolidDutch. Dit vertrouwen in ons en onze producten is een signaal dat we op de goede weg zijn. Toch vinden we dat het altijd beter kan. Op basis van de feedback van onze klanten blijven we onze producten en diensten continue verbeteren.

  Momenteel biedt onze website nog niet de mogelijkheid om alle klantbeoordelingen geautomatiseerd weer te geven. We hebben dan ook een drietal beoordelingen voor u geselecteerd.

  Wilt u contact met een van onze klanten? Dat kan! De onderstaande mensen willen graag als referent van SolidDutch optreden. Op verzoek brengen wij u gezamenlijk graag in contact met elkaar. Vul hiervoor ons contactformulier in.

  Klantenbeoordeling 4,5 sterren | Betonnen wasbak | SolidDutch Beton Marcel en Kim

  Wij hebben twee fontijntjes (model: zeeland 35) besteld voor het toilet op de begane grond en boven. Zowel de fontijntjes als de geleverde design siffons zijn helemaal naar wens. Fijne webshop, nette levering en prachtige producten!

  Design 9
  Afwerking 9
  Onderhoud 8
  Service 9
  Klantenbeoordeling 4 sterren | Betonnen wasbak | SolidDutch Beton Gerard van den Berg 53 jaar, Geleen

  Jammer en toch begrijpelijk dat het leveren van beton wat tijd kost, waardoor ik een paar weekjes heb moeten wachten op mijn levering. Wel blij dat ik het gedaan heb. Knap hoe nauwkeurig de wasbakken zijn afgewerkt. Tot op heden heb ik geen verschil met natuursteen kunnen ontdekken. Niet in afwerking, uitstraling of gebruik. Alleen in prijs en dat was een prettig verschil.

  Design 8
  Afwerking 8
  Onderhoud n.n.b.
  Service 8
  Klantenbeoordeling 4,5 sterren | Betonnen wasbak | SolidDutch Beton Fam. Van Dongen

  Bij Solidutch hebben wij op maat een tweetal wasbakken, bijpassende legplank en douchevloer laten ontwerpen en produceren. Na plaatsing in ons nieuwbouw huis bleek het resultaat nog mooier dan verwacht. Wij zijn erg te spreken over de service en kwaliteiten van Solidutch. Met een vraag over de montage werden we ook supernetjes geholpen, bedankt nog daarvoor! mvg Johan

  Design 8
  Afwerking 9
  Onderhoud 9
  Service 10