Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Kleurmonster aanvragen | Betonnen wasbak | SolidDutch Beton

Kleurmonster aanvragen

  SolidDutch heeft een eigen uniek procedé ontwikkeld, waardoor wij in staat zijn een ongeëvenaarde kwaliteit en afwerkingsniveau te bieden. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor beton, bijvoorbeeld als vervanger voor natuursteen maar ook als indurstrieel ogende optie voor uw wastafel, keukenblad of andere zaken.

  Beton is een volledig natuurlijk product met fantastische eigenschappen. Een van deze eigenschappen is dat nagenoeg iedere kleur kan worden gefabriceerd. Door ons worden een zestal standaard kleuren gehanteerd: wit (ookwel "oud wit" genoemd), lichtgrijs, grijs, antraciet, zand en crème. Bekijk hier ons kleurenpalet.

  Misschien bent u benieuwd hoe onze kleuren er in de praktijk uitzien? Of misschien bent u benieuwd hoe onze kleuren matchen met uw interieur? Vraag dan nu gratis één of meerdere kleurmonsters aan, zodat u ons product kunt zien, voelen en ervaren.

   

  Voor particulieren, architecten of installateurs

  Vermeld in uw bericht op ons contactformulier welke standaard kleur of kleuren (wit, lichtgrijs, grijs, antraciet, zand en crème) u wilt ontvangen. Opvolgend nemen wij contact met u op om uw aanvraag verder af te handelen.

   

  Voor studenten en scholieren

  We krijgen regelmatig verzoeken kleurmonsters te sturen aan studenten die bezig zijn met een studie voor o.a. interieurontwerper en deze monsters goed kunnen gebruiken voor een (afstudeer)project.

  Aangezien het voor uw opleiding interessant is om meer te weten te komen over de eigenschappen en toepassingen van beton en het maken en versturen van deze kleurmonsters een kostbare en tijdrovende zaak is, kunnen we u hiermee uiteraard assisteren maar wel centraal met uw opleider.

  We zien derhalve graag een verzoek tot een informatiepakket vanuit uw opleidingsinstituut verschijnen.