Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Plan uw levering | Betonnen wasbak | SolidDutch Beton

Plan uw levering

    Op bepaalde dagen komt de levering van een bestelling nu eenmaal beter uit dan op andere dagen. Om die reden kunt u bij SolidDutch de levering van uw bestelling inplannen. De meeste SolidDutch producten zijn logischerwijs te zwaar voor een reguliere pakketdienst.Onze logistieke partner levert daarom de producten bij u thuis af voor de deur op een doordeweekse dag. 

    Wij nemen contact met u op zodra wij weten wanneer uw bestelling gereed zal zijn. Gezamenlijk plannen wordt een moment van levering ingepland (meestal 6 a 7 weken nadat uw bestelling in behandeling is genomen). LET OP: langere levertijden door drukte en/of gietfouten zijn altijd mogelijk, wij leveren u enkel en alleen een product af als het volledig voldoet aan onze eigen hoge standaard. Wilt u uw levertijd weten voordat u bestelt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen om dit te bespreken.

    Kunt u ons nu nog niet vertellen wanneer levering schikt? Geen probleem! Wij houden contact met u totdat u meer inzicht heeft in een passend aflevermoment.

    Ook als het oorspronkelijk overeengekomen aflevermoment toch niet handig of haalbaar blijkt, neem dan gewoon contact met ons op. Wij denken graag met u mee!