Interieur SolidDutch concrete showroom met diverse design betonnen wastafels

Showroom

  Sinds 2014 hebben wij een showroom in Dongen waar u onze betonnen producten kunt voelen en bekijken in "real-life". Onze kleine showroom is gevestigd in een oude leerlooierij op het Heuvelpark te Dongen. Deze oude leerlooierij ligt aan de Donge, het water waaraan Dongen zijn naam ontleent. De oude en in delen authentieke staat verkerende leerlooierij creeërt een mooi contrast met onze state-of-the-art materiaalkeuze, robuuste kleuren en strakke afwerkingen. Momenteel staan/hangen in onze showroom:

  -een 120cm lichtgrijze Zeeland 120A wastafel op een wit gelakt maatwerk design meubel met lade.

  -twee 50cm vrijhangende antracietkleurige Limburg 50A betonnen design wasbakken met een massieve betonnen legplank.

  -een vrijhangende 185cm brede Zeeland 185P in de kleur wit; dit is momenteel onze grootste betonnen standaard wasbak en is voorzien van ruime afleg aan beide zijkanten van het spoelgedeelte.

  -een grijze 100cm brede Flevoland 100A op een robuust steigerhouten kastje met 2 deurtjes. Deze kast is behandeld met een greywash beitslaag om eenvoudig schoon te kunnen maken en nog beter bestand te zijn tegen het vocht en water in een sanitaire ruimte.

  -een lichgrijze Zeeland 35R, een kleine wastafel die meestal dienst doet als fonteintje in een toiletruimte.

  Naast onze betonnen design wastafels en maatwerk meubelen zijn er ook diverse accessoires en kleurstalen te bekijken waarmee onze wastafels uitgerust kunnen worden.

   

  U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging en voorlichting over onze modellen, maten, kleuren, kasten en accessoires en om de mogelijkheden voor uw maatwerk te bespreken en mee te denken in uw ontwerpplannen.

   

  Tijden

  Wij zijn op afspraak geopend, dit is ook 's avonds en in het weekend mogelijk. Tijdens kantooruren kunt u bellen voor een afspraak: 0162-223349. Uiteraard kunt u ons ook een bericht sturen via het contactformulier.

   

  Adres

  bedrijvenpark Heuvelpark

  Heuvelstraat 5 te Dongen

  gebouw 1 "Koks".

  Parkeren kan direct voor de deur en is uiteraard kostenloos.


  Kaart

  Interieur SolidDutch concrete showroom met diverse design betonnen wastafels